Pré-Kersttoernooi

22 november 2019


Beste leden van TV Zwartewaal,  

Op zaterdag 21 december a.s. spelen we het pré-kersttoernooi (ijs en weder dienende) voor senioren en oudere middelbare schooljeugd. Dit toernooi is een gezelligheidstoernooi waar je je individueel voor kunt inschrijven ongeacht je speelsterkte. Je kunt je individueel opgeven maar je kunt ook samen met een geïnviteerde meedoen.

Geef duidelijk aan wie je inviteert (man/vrouw) en welk tennisniveau (of geen enkel niveau mag natuurlijk ook) deze persoon ongeveer heeft. De TC probeert dan leuke partijen in te delen. Dus doe gewoon mee. Voor nieuwe leden is het leuk om zo mensen te leren kennen.  

We starten zaterdag om 13.00 uur.
We tennissen tot ong. 17.00 uur. De kosten zijn €3,00 per persoon. Geef je op door een antwoord te sturen op deze e-mail of naar [email protected] vòòr donderdag 18 december a.s.  

Gezelligheid na het Pré-Kersttoernooi
Na afloop van het Pré-Kersttoernooi houden we een gezellige avond met Hollandse "tapas". Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers meeneemt. We zetten alles bij elkaar en iedereen pakt wat ie wil. Als je weet wat je te eten meeneemt, meld het dan ook even via [email protected]. Dan kunnen we je waarschuwen als anderen dat ook al maken.  

Dus heb je geen zin om te tennissen kom dan in ieder geval genieten van een smakelijke en gezellige avond!!!  

Hartelijke groet namens de TC,
Lenny van Beek

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Address

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal