Tennisles

Beste leden,

Hierbij delen wij jullie mede dat, na goed overleg, onze tennisvereniging en Tennisconnect de onderlinge samenwerking hebben beëindigd.
We zijn blij dat wij Brett de Boer bereid hebben gevonden de tennislessen binnen onze vereniging te blijven verzorgen. Mocht er interesse zijn in het nemen van tennislessen dan kan er rechtstreeks contact met Brett opgenomen worden of je kunt hier het inschrijfformulier downloaden en opsturen naar: [email protected]

Contactgegevens van Brett de Boer:
Telefoonnummer: 0646603802
Email: [email protected]

Met vriendelijke groet,
het bestuur

 
 
Brett de Boer: tennisleraar op TVZ
 
 
Even voorstellen 
Mijn naam is Brett de Boer en woonachtig in Spijkenisse. 
Ik ben begonnen met tennisles toen ik 7 jaar oud was bij LTV de Dalle en daar is toen mijn passie voor tennis ontstaan. Momenteel speel ik competitie bij LTC Spijkenisse. Mijn hobby's naast het tennissen zijn: skiën, voetbal en ga ik graag naar wedstrijden van Feyenoord.
 
Na het behalen van mijn diploma's sportbegeleider en sportleider, aan het Zadkine College te Spijkenisse, heb ik mijn diploma voor tennisleraar KNLTB gehaald.  Sinds februari 2012 verzorgde ik voor tennisschool TAS (Tennis Academy Spijkenisse) de lessen voor LTV de Hartel, LTC Spijkenisse en LTV Laatjeskaai in Pernis.