Tennisles

Beste leden van TV Zwartewaal,

Vanaf januari 2018 gaat tennisorganisatie tennisconnect de lessen verzorgen op TV Zwartewaal.

Na een aantal positieve gesprekken met Milena en Caroline en goedkeuring van het bestuur is besloten de samenwerking aan te gaan voor de komende jaren. Uiteraard zijn wij hier erg blij mee evenals het feit dat Brett de Boer namens tennisconnect de tennislessen blijft verzorgen. Indien nodig aangevuld met iemand uit ons team.

De organisatie tennisconnect is nieuw voor ons, het programma waar we mee aan de slag gaan is dat niet. Hier werken wij al jaren mee op tennisverenigingen E'68 in Brielle, TVO in Oostvoorne en LTC Spijkenisse. Ook op deze verenigingen verzorgt tennisconnect dus het tennisprogramma.

Op TV Zwartewaal maken we een vliegende start, dus de informatie op de website voor wat betreft het programma zal nog worden uitgebreid.

Voor nu is het belangrijk dat alle leden, zowel junior- als seniorleden, weer kunnen inschrijven voor de tennislessen.
Vanaf heden kan dit alleen digitaal via zwartewaal.tennisconnect.nl

Inschrijfformulier junioren

Inschrijfformulier senioren

Inschrijfformulier Teamtraining senioren

Laten we 2018 sportief beginnen. We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
het team van tennisconnect

 
 
Brett de Boer: tennisleraar op TVZ
 
 
Even voorstellen 
Mijn naam is Brett de Boer en woonachtig in Spijkenisse. 
Ik ben begonnen met tennisles toen ik 7 jaar oud was bij LTV de Dalle en daar is toen mijn passie voor tennis ontstaan. Momenteel speel ik competitie bij LTC Spijkenisse. Mijn hobby's naast het tennissen zijn: skiën, voetbal en ga ik graag naar wedstrijden van Feyenoord.
 
Na het behalen van mijn diploma's sportbegeleider en sportleider, aan het Zadkine College te Spijkenisse, heb ik mijn diploma voor tennisleraar KNLTB gehaald.  Sinds februari 2012 verzorgde ik voor tennisschool TAS (Tennis Academy Spijkenisse) de lessen voor LTV de Hartel, LTC Spijkenisse en LTV Laatjeskaai in Pernis.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Address

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal