Bardienst

Beste leden,  
 
het is eindelijk zo ver, de bardiensten kunnen online ingevuld worden. Het heeft even geduurd, maar iedereen heeft als het goed is toegang tot de website. Wanneer je geen toegang hebt, laat mij dit dan zo snel mogelijk weten!
 
Onderaan deze pagina is een stappenplan te vinden hoe je moet registreren en hoe je bardiensten kunt plannen. Mocht je dit niet nodig hebben dan kun je zelf direct je bardienst inplannen (zie regel hieronder).

Zelf je bardienst inplannen
Via onderstaande link kunnen jullie bardiensten inplannen: mijn.knltb.club  
 
Let op! Wanneer je geen bardiensten invult, zal ik dit voor je doen!

Afkopen bardienst
Je kan nog steeds je bardiensten afkopen bij Anouk, Stephanie en Ronald. Voor het afkopen betaal je € 20,- per bardienst.

Anouk van der Hoek (tel.: 06-14069109)
Ronald de Rooij (tel.: 06-24631643)
Stephanie Paalvast (tel.: 06-40753001)

Belangrijk!
Het is tegenwoordig verplicht dat iedereen die bardienst loopt in het bezit is van een IVA (Instructie Verantwoord Alcohol schenken).

Ik wil jullie vragen onderstaande tekst te lezen en jullie IVA zo snel mogelijk te halen. Barvrijwilligers doen belangrijk werk. Zij zorgen ervoor dat clubleden na het tennissen nog gezellig samen van een hapje en een drankje kunnen genieten. Maar dat brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) biedt barmedewerkers de kennis om op een goede manier met die verantwoordelijkheid om te gaan. 

Alcoholgebruik door jongeren onder de achttien jaar, alcoholmisbruik, rijden onder invloed: we willen dat hoe dan ook voorkomen. Bovendien schrijft de Drank- en Horecawet voor dat verenigingen die alcohol schenken en daarvoor een vergunning hebben, over gekwalificeerd barpersoneel moeten beschikken. Daarom ontwikkelde de KNLTB enkele jaren geleden in samenwerking met NOC*NSF en andere sportbonden (KNVB, KNHB, Watersportverbond en KNKV) de IVA. De IVA wordt gratis online aangeboden aan (potentiële) barmedewerkers.   

Hoe werkt het?
In de IVA lees je wat een barvrijwilliger moet weten om verantwoord alcohol te kunnen schenken. Als je die informatie hebt gelezen en bekeken, wordt je kennis getoetst aan de hand van twintig vragen. Slaag je voor de toets, dan kun je direct je certificaat printen. Daarnaast wordt je nog een certificaat gemaild. De vereniging houdt een registratie bij van gekwalificeerde barmedewerkers.   
Boven in de menubalk kan je kiezen voor 'doe de test' je vult hier je eigen gegevens in,  bij email adres barverantwoordelijke kan je mijn mail adres invoeren: [email protected]

Ik ontvang het certificaat als jij bent geslaagd voor de test, deze hoef je niet apart naar mij te mailen. Succes!

Naar de IVA >>>   
 

Reglement bardienst
Neem ook een keer de moeite om het reglement van de bardiensten eens door te lezen. Dit geeft voor velen duidelijkheid over de werkzaamheden.
Je kunt het reglement ook in de kantine vinden.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je me altijd aanspreken of een mail sturen!
 
Sportieve groet,

Fleur Fok
 
 
Stappenplan TVZ bardiensten via KNLTB.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025