Over TVZ


Tennis Vereniging Zwartewaal… The place to be for… sportiviteit, gezelligheid, het ultieme club- en vriendengevoel. Voor jong en oud! Voor de liefhebbers: hier lees je het verhaal over het ontstaan van onze vereniging.

De Beuzem…
Zo wordt het park “onder ons” als sinds jaar en dag genoemd. Het gebouw wordt onderhouden en “vertroeteld” door vele vrijwilligers, dat geldt voor de banen, voor alle voorzieningen, het clubgebouw en het gehele terrein. Een groot enthousiasme en clubgevoel spreekt zich uit in daden, en zo naar al onze bezoekers.

Clubgebouw en kantine
De kantine wordt geëxploiteerd in eigen beheer. Teneinde de contributie laag te houden helpen leden daadwerkelijk mee met de exploitatie van de vereniging. Zo verzorgen zij de bediening achter de bar volgens een rooster en daarnaast maken vrijwilligers geregeld smakelijke gerechten in de keuken.

  

Banen
We beschikken over drie kunstgras banen en verlichting. Het grootste voordeel van kunstgras is dat het hele jaar door getennist kan worden. Kunstgras speelt bovendien comfortabel door de zachtere ondergrond. De banen (incl. groen) worden ook onderhouden door vrijwilligers van onze vereniging (net als het gebouw en de kantine).


En verder…
Ons terrein beschikt over een groot grasveld. Deze wordt vaak gebruikt voor spelen, balletje trappen, rennen & vliegen door onze jeugdige bezoekers. En als het echt warm is, proberen we altijd waterpret te regelen.

In de winter kan dit grasveld overigens omgetoverd worden tot een heuse ijsbaan!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025