Sponsoren TVZ

 
Zoals u op deze website kunt lezen organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten (o.a. Open Toernooi voor senioren en het Open Jeugd Toernooi voor junioren). Deze activiteiten worden financieel ondersteund. Naast de inkomsten van onze leden die worden gegenereerd uit contributiegelden, zijn wij voor een groot deel afhankelijk van sponsoring en het verkopen van advertenties.
 
Wij hebben dan ook verschillende advertentie- en sponsormogelijkheden gecreëerd. Indien u interesse heeft te onze club financieel te ondersteunen kunt U contact opnemen met de Sponsorcommissie; [email protected]
 
Berg, Tuincentrum & Bloemsierkunst van de
Alles voor kamer en tuin. Een compleet tuincentrum met een uitgebreid assortiment.
Ga hier naar de website
 
Bike Totaal, van Oudenaarden
Úw adres voor nieuwe fietsen, gebruikte fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, bakfietsen, tandems, hometrainers, scootmobielen, rollators, bagagekarren, kinderkarren, hondenkarren, fietsendragers, kinderzitjes, schaatsen, sleeën, fitness en reparaties aan alle (A-merk)fietsen!
Ga hier naar de website
 
Bloppoel Assurantiekantoor, van
Wij bieden u als onafhankelijk assurantieadviseur, objectief en klantvriendelijk advies uit het uitgebreide aanbod verzekeringen van diverse verzekeringsmaatschappijen.
Ga hier naar de website
 
Bruin Piping en Construction, de
Pijpleidingen, Constructie en Apparatenbouw te vinden in Brielle op industrieterrein ‘t Woud 1, 3232 LN  Brielle, tel.: 0181 – 417500.
Ga hier naar de website
 
Hoogenboom, Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Hoogenboom  Brielle is erkend als Waarborg Installateur en levert producten en diensten voor onder andere de woning- en utiliteitsbouw.
Ga hier naar de website
 
Huco Zonwering
Heeft u last van de hitte of het scherpe zonlicht? Een goede zonwering kan de oplossing zijn. Al ruim 20 jaar levert en monteert HuCo Buitenzonwering en Rolluiken voor gevels en glaspartijen. Deze producten hangen in weer en wind en moeten jarenlang functioneren. Precies de reden waarom HuCo Zonwering uitsluitend werkt met producten van topfabrikanten. Vakmensen begeleiden u bij de aanschaf. HuCo Zonwering is ook specialist op het gebied van binnenzonwering
Ga hier naar de website
 
Keijzerwaard, Assurantiekantoor
Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek. Behalve voor verzekeringen, hypotheken en pensioenen kunt u tegenwoordig ook bij ons terecht voor andere financiële producten. Als zelfstandig adviseur van RegioBank kunnen wij u nu ook betaal- en spaarrekeningen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor al uw financiële zaken.

Wilt u uw zaken graag online regelen? Ook dat kan. Zo kunt u hier bijvoorbeeld online wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden.

Maar of u uw zaken nu via onze site wilt regelen of liever persoonlijk met ons bespreekt, wij zijn u graag van dienst!
Ga hier naar de website

 
M&T Projectmanagement
Ga hier naar de website
 
Polderman Kozijnen
Polderman Kozijnen is de kozijnen specialist in Hellevoetsluis, regio Voorne Putten en Hoekse Waard. Polderman Kozijnen levert en plaatst kunststof, aluminium of houten kozijnen, deuren, schuifpuien, tuindeuren en dakkapellen op maat.
Ga hier naar de website
 
Radder
Radder is een betrouwbare partner voor horecabedrijven van klein tot groot: van café tot restaurant, van theater tot hotel, van bedrijfskantine tot sportvereniging. We hebben meer dan 100 jaar ervaring en kennen de branche als geen ander. Het is ons streven de meest gewaardeerde drankengroothandel van Zuidwest-Nederland te zijn.
Ga hier naar de website
 
The TravelClub
Ingrid Jansen is aangesloten bij The Travel Club als uw persoonlijke reisadviseur in Zwartewaal en omgeving! Met meer dan 20 jaar reis ervaring kan zij al uw reiswensen waarmaken. Van stedenreis tot wereldreis, haar slogan is dan ook “Ik ben er voor U en UW reiswens staat centraal”. Voor de tennis liefhebber kunnen er speciale tennisreizen geboekt worden, ook op individuele basis.
Ga hier naar de website
 
Troxycoat
Troxycoat is de specialist voor de uitwendige bescherming van ondergrondse stalen leidingsystemen. Het handmatig conserveren van ondergrondse stalen leidingsystemen behoort tot de belangrijkste werkzaamheden van de firma Troxycoat B.V., gevestigd in Brielle.
Ga hier naar de website
 
TVB Taxibedrijf van Ballegooijen
Taxi bedrijf voor zowel de particuliere als de particuliere klant. Vervoer in de regio Voorne Putten, Hoogvliet, het havengebied en Rotterdam.
Ga hier naar de website
  
Varu Glas
Voor al uw glassoorten kunt u terecht bij Varu Glas! Ook voor verzekeringsafhandeling.
Ga hier naar de website
  
VDL Verzekeringen
Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Dit betekent dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!
Ga hier naar de website

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025