Club van 50


Wat doet de ‘Club van 50’?
Hieronder een korte uitleg:

In oktober 2009 is de ‘Club van 50′ opgericht. De ‘Club van 50’ is een initiatief om geld bij elkaar te brengen voor speciale uitgaven ten behoeve van ons ‘cluppie’ TV Zwartewaal. Het gaat om een vaste bijdrage van € 50,- per jaar. Met dit geld en de ideeën van de leden van de ‘Club van 50’ zal er ingesprongen worden op de behoefte daar waar de vereniging het het meest nodig heeft.
Regelmatig komen we bij elkaar om te brainstormen welk doel we kunnen verwezenlijken met de bijdrage uit de ‘Club van 50’. Tevens kunnen we ervoor kiezen om een jaar niets uit te geven en te sparen voor een toekomstig doel.

 
Donatie
Via deze weg willen wij u vragen om ons ‘cluppie’ te steunen door eenmaal per jaar een donatie te doen van € 50,-. Uw naam zal dan op het bord in de kantine bijgeschreven worden en u beslist mee welke (extra) uitgave er voor de tennisvereniging gedaan kan worden!
Wij hopen dat u TV Zwartewaal een warm hart toedraagt en dat u lid wilt worden van de ‘Club van 50’! Onderaan dit bericht kunt u een formulier uitprinten en opsturen naar: [email protected]
 
Heeft u vragen over de ‘Club van 50′?
Stuur dan alsjeblieft een mailtje naar: [email protected] en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Met vriendelijk groet,
Jolanda Stolk, Iris de Bloois en Milena van Roon
Inschrijfformulier Club van 50_2022.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025