Clubkampioenschappen Senioren

Beste leden van TVZ,

Vanaf maandag 27 augustus tot en met zondag 9 september a.s. worden de Clubkampioenschappen 2018 voor de senioren gespeeld.

Bij deze nodig ik je namens de TC van harte uit om mee te doen met de clubkampioenschappen!

Je kunt je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven: de enkel, de mix en de dubbel. Het is de bedoeling dat je zelf een partner zoekt voor de dubbel en de mix; maar als het niet lukt en je wilt graag meedoen, geef het dan even aan op het inschrijfformulier. Misschien kunnen we als TC nog mensen koppelen.
Bij voldoende inschrijvingen in een categorie zullen de deelnemers in twee of meer poules/lijsten worden verdeeld en/of spelen we ook een verliezersronde. Dus je speelt minimaal 2 partijen per categorie. We gaan ook dit jaar weer proberen iedereen leuke, aan elkaar gewaagde potten te laten spelen.
De oudste groep middelbare schooljeugd kan mee doen met de senioren. Overleg bij twijfel even met de tennisleraar of met de jeugdcie. Houdt er wel rekening mee dat er door de weeks alleen 's avonds gespeeld wordt!
Spelen op de clubkampioenschappen telt niet mee voor je KNLTB-ranking. Daarvoor zijn we als vereniging te klein.

Het inschrijfgeld is €3,00 per onderdeel.

Het is binnen onze vereniging een goed gebruik dat iedereen gewoon mee kan doen met de clubkampioenschappen; beginnende of ervaren spelers, goede en minder goede spelers. We hopen daarom weer iedereen op de baan te zien tijdens de clubkampioenschappen 2018.

Schroom niet en schrijf je z.s.m. massaal in en in elk geval vòòr 23 augustus 2018 via deze link !

Feestavond
Op vrijdag 7 september staat de feestavond gepland. Dus op de vrijdag vòòr het finaleweekend!!! Dit in tegenstelling tot andere jaren.

Verhinderingen
Omdat je je voor de clubkampioenschappen voor 3 onderdelen kunt opgeven is het plannen van de partijen niet zo eenvoudig. Daarom hopen we dat jullie je een beetje soepel opstellen.
Geef je verhinderingen zo volledig en precies mogelijk door. Dat maakt voor ons het plannen makkelijker. Bij te veel verhinderingen treden we in overleg.

Vroege start van de competitie
De clubkampioenschappen zijn vroeg maar dat heeft alles te maken met de tegenwoordig veel vroegere start van de najaarscompetitie.

Neem voor vragen contact op met Lenny van Beek ([email protected])

Met vriendelijke groet, Lenny van Beek (namens de TC)