Maak Kennis Met Tennis (junioren en seniore

Voor iedereen die kennis wil maken met de tennissport start At Vantage Tennis Academy samen met TV Zwartewaal op het park van TV Zwartewaal, Sluisweg 2, 3238 LE te Zwartewaal, vanaf begin april een kennismakingscursus.
 
De cursus is speciaal bedoeld voor iedereen die altijd al eens wilde tennissen maar daar om verschillende redenen nooit aan toe is gekomen.
Voor de junioren is de cursus vooral bedoeld voor kinderen op de basisschool.
Deze groepslessen zijn vrijblijvend, lidmaatschap van TV Zwartewaal is voor het volgen van deze cursus NIET noodzakelijk! De cursusduur is 10 weken. De kosten bedragen € 65,- per persoon.

De senioren op maandagavond
De junioren op maandagmiddag
 
Speciale actie jeugd
Tegen een sterk gereduceerd bedrag van € 20,- (adviesverkoopprijs € 29,95) kan je een tennisracket kopen bij de trainers. Wanneer je hier gebruik van wil maken, zal de trainer de eerste les kijken welk racket het beste bij je past, zodat je tennist met het juiste formaat (lengte) racket. Doen één en/of beide ouders/verzorgers ook mee aan de maak kennis met tennis cursus voor senioren 2023, dan krijg je het racket GRATIS (maximaal 1 racket per ouder).
 
Voor de senioren die niet beschikken over een tennisracket, bestaat de mogelijkheid om op de eerste lesdag een racket aan te schaffen. Kosten racket inclusief korting € 100,-.

Na deze 10 lesweken kan je je opgeven voor de vervolgcursus. Deze cursus duurt 6 weken en de kosten bedragen € 39,- . Je dient dan echter wel lid te worden van TV Zwartewaal. Dit lidmaatschap zal door TV Zwartewaal aangeboden worden tegen een sterk gereduceerd tarief voor het eerste jaar.
 
Voor informatie over de trainingen kan je contact opnemen met Raymond Schot 06-19875827

Inschrijven kan via ons digitale systeem, ga hiervoor naar atvantage.plannedtennis.nl/inschrijven  

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025