Bardiensten 2021

08 augustus 2021


Beste leden,

Het is weer zo ver! De bardiensten voor 2021 staan weer op de planning. 

Het is de bedoeling dat jullie voor het komende half jaar minimaal 1 en maximaal 2  bardiensten inplannen. Wanneer je zelf geen bardiensten invult, wordt dit door mij voor je gedaan en ontvang je per mail een bevestiging.

De bardiensten kunnen alleen digitaal ingevuld worden. Je hebt dus zelf de mogelijkheid om online in te plannen via de 'bardienstplanner' van de KNLTB.

Om bardiensten online in te plannen heb je een account nodig. Mocht je nog geen account hebben en geen mail ontvangen hebben (van [email protected]) met instructies om een account aan te maken, laat dit dan aan mij weten. Check ook je spambox! Indien je reeds een account hebt, kun je je bardiensten vanaf  vandaag inplannen via de volgende link: http://mijn.knltb.club 

In je mail is de bijlage te vinden met het stappenplan om online een bardienst in te vullen. 

Voor de mensen die liever hun bardienst afkopen is dat mogelijk. Ronald is bereid om bardiensten over te nemen. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dien je zelf contact met Ronald op te nemen. (Ronald de Rooij (tel: 06-24631643))

Graag aan mij doorgeven wanneer jullie bardiensten worden overgenomen! Wil jij ook graag bardiensten overnemen, laat het mij weten via: [email protected] of via 06-10928585. 

De kosten voor het afkopen zijn €20,- per bardienst.

De competitie indeling is helaas nog niet bekend. Het kan dus zijn dat hier nog wat wijzigingen zullen plaatsivinden. De uit en thuis dagen voor de zaterdag competitie volgen hopelijk volgende week! 

Voor vragen, neem contact op via: [email protected] / 06-10928585. 

Sportieve groet, 
Fleur - Bardienstcoordinator

Nieuwscategorieën