Clubkampioenschappen 2024

09 juli 2024


Beste leden van TVZ,

Vanaf maandag 26 augustus tot en met zondag 8 september a.s. worden de Clubkampioenschappen 2024 voor de senioren gespeeld.

Bij deze nodig ik je namens de TC van harte uit om mee te doen met de Clubkampioenschappen 2024!

Je kunt je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven: de single, de mix en de dubbel. Het is de bedoeling dat je zelf een partner zoekt voor de dubbel en de mix.

Bij voldoende inschrijvingen in een categorie zullen de deelnemers in twee of meer poules/lijsten worden verdeeld en/of spelen we ook een verliezersronde. Dus je speelt minimaal 2 partijen per categorie. We gaan ook dit jaar weer proberen iedereen leuke, aan elkaar gewaagde potten te laten spelen. Maar natuurlijk komen ook de clubkampioenen bovendrijven.

De oudste groep middelbare schooljeugd kan meedoen met de senioren. Overleg bij twijfel even met de tennisleraar of met de TC. Houdt er wel rekening mee dat er door de week alleen 's avonds gespeeld wordt!

Spelen op de clubkampioenschappen telt niet mee voor je KNLTB-ranking. Daarvoor zijn we als vereniging te klein.

Het inschrijfgeld is €3,00 per onderdeel.

Het is binnen onze vereniging een goed gebruik dat iedereen gewoon mee kan doen met de clubkampioenschappen; beginnende of ervaren spelers, goede en minder goede spelers. We hopen daarom weer iedereen op de baan te zien tijdens de clubkampioenschappen 2023. Schroom niet en schrijf je z.s.m. massaal in en in elk geval vòòr 21 augustus 2024 via

Clubkampioenschappen TVZ 2024 | Toernooi.nl

Lukt het niet via het officiële inschrijfformulier, stuur dan een mail naar [email protected] (en als dat ook niet lukt naar [email protected] ) . Geef dan wel duidelijk je verhinderingen aan en je e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer!!!

Feestavond:
Op zaterdagavond 31 augustus staat de feestavond gepland. Dus schrijf die avond alvast in je agenda (ook al speel je niet!) 

Verhinderingen
Omdat je je voor de clubkampioenschappen voor 3 onderdelen kunt opgeven is het plannen van de partijen niet zo eenvoudig. Daarom hopen we dat jullie je een beetje soepel opstellen.

Geef je verhinderingen zo volledig en precies mogelijk door. Dat maakt voor ons het plannen makkelijker. Bij te veel verhinderingen treden we in overleg. We hebben geen maximum ingesteld.

Ook houden we rekening met continu diensten. Geef ze dan wel zo precies mogelijk door.

 Neem voor vragen contact op met Ronald de Rooij ( [email protected] / 06-24631643) of Lenny van Beek ([email protected] / 06-48132426).

Met vriendelijke groet, Lenny van Beek (namens de TC)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025