Clubkampioenshappen 2020

03 augustus 2020


Beste leden van TVZ,  

Vanaf maandag 31 augustus tot en met zondag 13 september a.s. worden de Clubkampioenschappen 2020 voor de senioren gespeeld.  

Bij deze nodig ik je namens de TC van harte uit om mee te doen met de Clubkampioenschappen 2020!  

Je kunt je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven: de single, de mix en de dubbel.
Het is de bedoeling dat je zelf een partner zoekt voor de dubbel en de mix; maar als het niet lukt en je wilt graag meedoen, geef het dan even aan op het inschrijfformulier. Misschien kunnen we als TC nog mensen koppelen.

Bij voldoende inschrijvingen in een categorie zullen de deelnemers in twee of meer poules/lijsten worden verdeeld en/of spelen we ook een verliezersronde. Dus je speelt minimaal 2 partijen per categorie. We gaan ook dit jaar weer proberen iedereen leuke, aan elkaar gewaagde potten te laten spelen. De oudste groep middelbare schooljeugd kan meedoen met de senioren. Overleg bij twijfel even met de tennisleraar of met de TC. Houdt er wel rekening mee dat er door de week alleen 's avonds gespeeld wordt! Spelen op de clubkampioenschappen telt niet mee voor je KNLTB-ranking. Daarvoor zijn we als vereniging te klein.  

Het inschrijfgeld is €3,00 per onderdeel.  

Het is binnen onze vereniging een goed gebruik dat iedereen gewoon mee kan doen met de clubkampioenschappen; beginnende of ervaren spelers, goede en minder goede spelers. We hopen daarom weer iedereen op de baan te zien tijdens de clubkampioenschappen 2020.

Schroom niet en schrijf je z.s.m. massaal hier in en in elk geval vòòr 24 augustus 2020 via 

Feestavond
Op vrijdag 4 september staat in principe de feestavond gepland, maar i.v.m. de Corona-maatregelen wordt nog bekeken hoe we dat vorm kunnen geven.  

Verhinderingen
Omdat je je voor de clubkampioenschappen voor 3 onderdelen kunt opgeven is het plannen van de partijen niet zo eenvoudig. Daarom hopen we dat jullie je een beetje soepel opstellen. Geef je verhinderingen zo volledig en precies mogelijk door. Dat maakt voor ons het plannen makkelijker. Bij te veel verhinderingen treden we in overleg. We hebben geen maximum ingesteld.  

Vroege start van de competitie
De clubkampioenschappen zijn vroeg maar dat heeft alles te maken met de vroege start van de competitie. Het finaleweekend valt samen met de 1e competitie speeldagen (vrijdag en zaterdag). Daar houden we uiteraard rekening mee, maar geef wel even aan of je competitie speelt en op welke dag in het opmerkingenveld en bij de verhinderingen.  

Neem voor vragen contact op met Ronald de Rooij (mail / 06-24631643) of Lenny van Beek (mail / 06-48132426).  

Met vriendelijke groet,
Lenny van Beek (namens de TC)  

 

Clubkampioenen 2019:  

Dames Enkel
1e     Anita van Dorp
2e    Larissa Oostdijk  

Heren Enkel
1e     Ferry v/d Meijden
2e     Fried Enting  

Dames Dubbel
1e     Milena en Shannon van Roon
2e    Annemarie Huisman en Tineke Rodenburg   

Gemengd Dubbel
1e    Jack de Waard en Milena van Roon
2e    Ferry v/d Meijden en Fleur Fok   

Heren Dubbel
1e     Kevin Krullaars en Jan Veldheer
2e     Jesse Fok en Danny Huisman

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025