Even voorstellen!

31 maart 2023


Beste leden en donateurs van TV Zwartewaal,

Een aantal van jullie heeft afgelopen zondag al kennis gemaakt met mij en mijn team van At Vantage Tennis Academy. Ik ben de nieuwe trainer van TV Zwartewaal. Mijn team en ik vonden het een prettige eerste kennismaking en willen jullie bedanken voor het warme welkom.
 
Voorafgaand aan de start van ons eerste lesseizoen op jullie vereniging geven wij graag wat meer informatie over At Vantage Tennis Academy. At Vantage Tennis Academy is een tennisschool met een zeer breed aanbod en een serieuze partij in de Nederlandse tenniswereld. Wij verzorgen tennislessen en -
trainingen op prestatief en recreatief niveau op negen locaties. Naast de lessen en trainingen verzorgt At Vantage Tennis Academy ook toernooien, sportdagen, tenniskampen, schooltennis, senior fit en
(bedrijfs-) evenementen. We zijn actief in Rotterdam, Dordrecht, Papendrecht, Capelle a/d IJssel, Waddinxveen, Rozenburg, op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten (Rockanje en Vierpolders) en nu dus
ook in Zwartewaal!

Ons doel is om de spelers zich zo breed mogelijk te laten ontwikkelen, zodat zij zelf het speltype kunnen kiezen dat bij hen past. Uiteraard proberen wij de trainingen uitdagend te houden door de juiste doelen te stellen in overleg met de cursisten.
Door de doelstellingen specifiek en meetbaar te houden ziet de cursist zelf welke vooruitgang wordt geboekt. In de trainingen besteden wij aandacht aan de techniek, tactiek, mentaliteit en conditie.

De lessen starten in de week van 3 april, in eerste instantie alleen op de maandag. De lessen kunnen zowel in de ochtend, als in de middag of avond gevolgd worden.
 
Mocht u voorafgaand aan het seizoen nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Raymond Schot (e-mail: [email protected]  of telefonisch: 06- 19 87 58 27). Direct inschrijven kan ook:
Wij zijn trots dat we met ingang van het zomerseizoen 2023 de lessen en trainingen mogen verzorgen bij TV Zwartewaal en kijken uit naar een fijne en succesvolle samenwerking. Wij hopen jullie binnenkort te ontmoeten bij TV Zwartewaal.
 
Met sportieve groet,
 
Raymond Schot
At Vantage Tennis Academy
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025