GEZOCHT: penningmeester

09 februari 2020


Beste leden,  

Gezocht: ambitieuze penningmeester!


Afgelopen ledenvergadering hebben wij aangekondigd dat onze penningmeester, Esmee de Bloois, aftredend is per 1 juli 2020. Wij zijn daarom op zoek naar een opvolger die zich prettig voelt bij getallen en zich als medebestuurder per heden of uiterlijk vanaf 1 juli 2020 voor de vereniging wil inzetten.  

Wil jij meepraten over onderwerpen die álle leden binnen onze verenging aangaan en naast je baan of studie aan je CV werken? En heb je zin in een bestuurlijke uitdaging?  

Ga dan voor de functie penningmeester van Tennisvereniging Zwartewaal! Het bestuur van Tennisvereniging Zwartewaal vertegenwoordigt de belangen van de 108 leden van de vereniging en biedt jou de ultieme kans om bestuurservaring op te doen.  

Wat houdt deze functie in?
Als penningmeester beheer je de financiën van de vereniging, ben je verantwoordelijk voor de boekhouding en financiële transacties, adviseer je het bestuur over het financieel beheer en stel je de begroting en het financieel jaarverslag op. De werkzaamheden kun je grotendeels thuis uitvoeren. Het bestuur vergadert 10-12 keer per jaar. 1 keer per jaar is een algemene leden vergadering en 1 keer per jaar een plenaire vergadering (commissieleden + bestuur).

Wat heeft het jou te bieden:

· Meedenken over belangrijke onderwerpen zoals de toekomst van onze vereniging;
· Bestuurlijke ervaring op doen waar je de rest van je leven iets aan hebt plús ervaring met lobbyen, netwerken en het goed onderhouden van contacten;
· Mogelijkheid om een breed netwerk op te bouwen;
· Warme overdracht van lopende zaken  

Tijdsbesteding?
Gemiddeld 2-4 uur per week. Sommige perioden meer, andere perioden minder. We vergaderen ongeveer elke 6-8 weken met het gehele bestuur.  

Enthousiast geworden?
Ben jij klaar om deze financiële uitdaging aan te gaan en aan het roer te staan van onze vereniging? Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Esmee de Bloois via 06-57584226, een reactie op deze e-mail of [email protected]

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van TVZ          

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025