Inschrijven Clubkampioenschappen 2022 is geopend!

25 juli 2022


Beste leden van TVZ, 

Vanaf maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september a.s. worden de Clubkampioenschappen 2022 voor de senioren gespeeld. 

Bij deze nodig ik je namens de TC van harte uit om mee te doen met de Clubkampioenschappen 2022! 

Je kunt je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven: de single, de mix en de dubbel. Het is de bedoeling dat je zelf een partner zoekt voor de dubbel en de mix; maar als het niet lukt en je wilt graag meedoen, neem dan even contact met ons als TC op. Misschien kunnen we als TC nog mensen koppelen.Bij voldoende inschrijvingen in een categorie zullen de deelnemers in twee of meer poules/lijsten worden verdeeld en/of spelen we ook een verliezersronde. Dus je speelt minimaal 2 partijen per categorie. We gaan ook dit jaar weer proberen iedereen leuke, aan elkaar gewaagde potten te laten spelen.De oudste groep middelbare schooljeugd kan meedoen met de senioren. Overleg bij twijfel even met de tennisleraar of met de TC. Houdt er wel rekening mee dat er door de week alleen 's avonds gespeeld wordt!Spelen op de clubkampioenschappen telt niet mee voor je KNLTB-ranking. Daarvoor zijn we als vereniging te klein. 

Het inschrijfgeld is €3,00 per onderdeel. 

Het is binnen onze vereniging een goed gebruik dat iedereen gewoon mee kan doen met de clubkampioenschappen; beginnende of ervaren spelers, goede en minder goede spelers. We hopen daarom weer iedereen op de baan te zien tijdens de clubkampioenschappen 2022. Schroom niet en schrijf je z.s.m. massaal in en in elk geval vòòr 24 augustus 2022 via Toernooi.nl - Clubkampioenschappen TVZ 2022 - Organisatie

Lukt het niet via het officiële inschrijfformulier, stuur dan een mail naar [email protected]. Geef dan wel duidelijk je verhinderingen aan en je e-mailadres en (mobile) telefoonnummer!!!  

Feestavond
Op vrijdagavond 9 september staat de feestavond gepland met onze huis troubadour Jerry Velberg. Dus schrijf die avond alvast in je agenda (ook al speel je niet!) 

Verhinderingen
Omdat je je voor de clubkampioenschappen voor 3 onderdelen kunt opgeven is het plannen van de partijen niet zo eenvoudig. Daarom hopen we dat jullie je een beetje soepel opstellen.Geef je verhinderingen zo volledig en precies mogelijk door. Dat maakt voor ons het plannen makkelijker. Bij te veel verhinderingen treden we in overleg. We hebben geen maximum ingesteld.  

Vragen?
Neem bij vragen contact op met Ronald de Rooij ([email protected] / 06-24631643) of Lenny van Beek ([email protected] / 06-48132426).

Met vriendelijke groet,
Lenny van Beek (namens de TC)

Nieuwscategorieën