Tapastoernooi

02 maart 2023


Beste leden van TVZ, 

Op zondag 26 maart a.s. gaan we het tennisseizoen weer openen met ons openingstoernooi. We maken er dit jaar een feestelijke tennismiddag van met een Spaans tintje dus leef je uit! Dat betekent eerst tennissen en daarna lekker aan de tapas van Restaurant Eus uit Oostvoorne. Zie ook de bijgevoegde poster.

Het openingstoernooi is een toernooi waar alle (senior-)leden en oudere jeugdleden aan mee kunnen doen. Niveau maakt niet uit. Schrijf je individueel in en wij (de TC) proberen er leuke partijen voor iedereen van te maken. Je kunt ook iemand inviteren voor dit toernooi. Geef dan wel duidelijk aan wat de speelsterkte is en of je alle partijen samen wilt spelen met je geïnviteerde of dat je geïnviteerde ook wel met een ander wil spelen.

Inschrijfgeld: € 16,50 per persoon
Aanvang: 12.00 uur
Inschrijven voor alleen tennis of alleen tapas kan natuurlijk ook! Om de tapas door te laten gaan hebben we minimaal 30 inschrijvingen nodig. 

Schrijf je in door een mail te sturen naar [email protected]. Lukt het niet, stuur dan een e-mail naar [email protected]
Inschrijven vòòr zondag 19 maart 12.00 uur i.v.m. het bestellen van de tapas!!!  

Hartelijke groet namens de TC en Caroline,

Lenny van Beek 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025