Update: coronavirus

28 april 2020


Beste (ouders) van leden,  

Misschien ook gehoopt weer een balletje te kunnen slaan op de baan? Helaas, dat zit er voor de senioren nog niet in. Wel is er een kleine versoepeling van de regels.

De jeugd mag vanaf morgen 29 april weer spelen, mits onder begeleiding van de trainer of een andere toezichthouder. Geen wedstrijden, geen competitie. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen anderhalve meter afstand te houden, kinderen van 13 t/m 18 wel.

De trainer gaat door met het lesgeven op woensdagmiddag aan de kinderen waar hij in januari mee gestart was. Hij brengt de ouders hiervan op de hoogte. 

Het clubgebouw blijft dicht. Ouders die hun kinderen eventueel naar de club brengen mogen niet het park op. Natuurlijk denken ook wij aan allerlei initiatieven. Maar we moeten ons aan de regels houden. 

Het is sneu als de kinderen nu wel mogen spelen, maar dat dat niet mogelijk is omdat er een toezichthouder (corona verantwoordelijke) aanwezig moet zijn. Is er misschien een ouder van de kinderen die deze taak op zich wil nemen? (Of een ander seniorlid?). Mogelijk valt er via een groepsapp dan af en toe een paar uurtjes in te plannen waarop kinderen kunnen spelen. 

We horen graag van jullie en zullen blij zijn als we allemaal weer kunnen gaan spelen.

Een document met veiligheid- en hygiëneregels is jullie via de mail toegestuurd.  

Met vriendelijke groeten,  
namens het bestuur  

Gerda de Jong

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181 – 663691 (clubgebouw) / 0181 - 663328 (secretariaat)

Adres

Sluisweg 2
3238 LE Zwartewaal

KVK-nummer

40385025