Update: Verzwaring Coronamaatregelen

04 november 2020


Beste leden,  

Helaas is voor senioren, voor een periode van 14 dagen vanaf 4 november 22.00 uur, het dubbelen niet meer toegestaan. Lees onderstaand bericht van de KNLTB.  

Namens het bestuur,
Gerda de Jong  

 

De overheidsrichtlijnen voor sport zijn besproken met NOC*NSF en de sportbonden. Het protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF is leidend en daaruit komt nu het volgende:

· Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand. Tennis en padel spelen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan.

· Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.

· Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

· Er worden geen wedstrijden gespeeld.

· Voor topsporters gelden uitzonderingen.

· Publiek is niet toegestaan.

· Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Vanaf 19 november vallen we terug naar de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober. Naar verwachting zullen we dit tot half december moeten volhouden. 

 

Bekijk hier de volledige tekst van de KNLTB.

Nieuwscategorieën