Woord van de voorzitter

02 januari 2021


Beste leden en donateurs van TVZ,

Normaal gesproken hadden we op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de nieuwjaarsreceptie gehouden en had ik jullie toegesproken in onze altijd gezellige kantine aan de Sluisweg. Helaas heeft het niet zo mogen zijn, de strenge Covid-19 maatregelen hebben bepaald dat de kantine gesloten blijft en dat we alleen voorlopig met z’n tweeën mogen tennissen. Daarom mijn persoonlijke nieuwjaarsboodschap via deze onpersoonlijke weg.

We kunnen kort zijn over 2020, wat voor de club een dieptepunt was welke in de rijke clubhistorie nog niet eerder voorgekomen is. Natuurlijk tellen we onze zegeningen; trouwe leden en sponsors die de club steunen door dik en dun, klusdagen, succesvolle activiteiten tijdens de versoepelde covid-19 maatregelen zoals de clubkampioenschappen, tapas avond en de onafgemaakte najaarscompetitie. Kortom zelfs in dit moeilijke jaar bewijst de club springlevend te zijn.

Wat 2021 gaat brengen is voor een groot deel ongewis maar dat er licht aan het einde van de tunnel is, ben ik van overtuigd. Met volle kracht werkt het bestuur en de commissies met vereende krachten aan het nog beter maken van onze club.

Inmiddels is de ledenwerving actie van start gegaan waarmee geprobeerd wordt ons ledenbestand te vergroten, ook worden er in het door onze club ondertekende Geuzenakkoord activiteiten ontwikkeld, zoals het faciliteren van gymlessen van de lagere school op ons sportpark De Beuzem.
De KNLTB competitie teams zijn opgegeven en als het een beetje meezit dan spelen er straks weer teams op de vrijdagavond en zaterdagmiddag.
De programmering van activiteiten in 2021 hangt natuurlijk af van de covid-19 maatregelen. Het bestuur en de commissies zullen op de actualiteit anticiperen en u zo snel en vaak mogelijk informeren via nieuwsbrieven.

Zoals het er nu uitziet zal de ALV een digitale bijeenkomst zijn, een unicum in de geschiedenis van TV Zwartewaal daarover volgt in een later stadium meer informatie.

Jullie lezen het, de club bruist aan alle kanten en we kunnen niet wachten om elkaar weer op een normale manier te ontmoeten op sportpark De Beuzem.

Rest mij jullie een gezond, vrolijk, succesvol en bovenal sportief 2021 toe te wensen.

Met sportieve groet,
Marina Vasenna

 

Nieuwscategorieën