Terug naar overzicht

Clubkampioenschappen 2019

Clubhuis de Beuzem
2-9-2019 18:00 - 15-9-2019 20:00

Beste leden van TVZ,

Vanaf maandag 2 september tot en met zondag 15 september a.s. worden de Clubkampioenschappen 2019 voor de senioren gespeeld.

Bij deze nodig ik je namens de TC van harte uit om mee te doen met de clubkampioenschappen!

>> INSCHRIJVEN DOE JE HIER!!

Je kunt je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven: de single, de mix en de dubbel. Het is de bedoeling dat je zelf een partner zoekt voor de dubbel en de mix; maar als het niet lukt en je wilt graag meedoen, geef het dan even aan op het inschrijfformulier. Misschien kunnen we als TC nog mensen koppelen.
Bij voldoende inschrijvingen in een categorie zullen de deelnemers in twee of meer poules/lijsten worden verdeeld en/of spelen we ook een verliezersronde. Dus je speelt minimaal 2 partijen per categorie. We gaan ook dit jaar proberen iedereen leuke, aan elkaar gewaagde potten te laten spelen.
De oudste groep middelbare schooljeugd kan mee doen met de senioren. Overleg bij twijfel even met de tennisleraar of met de jeugdcie. Houdt er wel rekening mee dat er door de week alleen 's avonds gespeeld wordt!
Spelen op de clubkampioenschappen telt niet mee voor je KNLTB-ranking. Daarvoor zijn we als vereniging te klein.

Het inschrijfgeld is €3,00 per onderdeel.

Het is binnen onze vereniging een goed gebruik dat iedereen gewoon mee kan doen met de clubkampioenschappen; beginnende of ervaren spelers, goede en minder goede spelers. We hopen daarom weer iedereen op de baan te zien tijdens de clubkampioenschappen 2019. Schroom niet en schrijf je z.s.m. massaal in en in elk geval vòòr 29 augustus 2019 via deze link!

Feestavond
Op zaterdag 7 september staat in principe de feestavond gepland.

Verhinderingen
Omdat je je voor de clubkampioenschappen voor 3 onderdelen kunt opgeven is het plannen van de partijen niet zo eenvoudig. Daarom hopen we dat jullie je een beetje soepel opstellen.
Geef je verhinderingen zo volledig en precies mogelijk door. Dat maakt voor ons het plannen makkelijker. Bij te veel verhinderingen treden we in overleg.

Vroege start van de competitie
De clubkampioenschappen zijn vroeg maar dat heeft alles te maken met de tegenwoordig veel vroegere start van de najaarscompetitie. Het finaleweekend valt samen met de 1e najaarscompetitie speeldagen (vrijdag en zaterdag). Daar houden we uiteraard rekening mee, maar geef wel even aan of je competitie speelt en op welke dag in het opmerkingenveld en bij de verhinderingen.

Neem voor vragen contact op met Ronald de Rooij (mailto:[email protected]) of Lenny van Beek (mailto:[email protected]).

Met vriendelijke groet, Lenny van Beek (namens de TC)

Clubkampioenen 2018:

Dames Enkel
1e Fleur Fok
2e Manon Plambeck

Heren Enkel
1e Ferry v/d Meijden
2e Milena van Roon

Dames Dubbel
1e Esmee en Iris de Bloois
2e Fleur Fok en Rosa Nederlof

Gemengd Dubbel
1e Jack de Waard en Milena van Roon
2e Ronald de Rooij en Vera Jongejan

Heren Dubbel
1e Jesse Fok en Danny Huisman
2e Ronald de Rooij en Brian Snelson

 

  Terug naar overzicht